Jobs

Kom werken bij Altrad Services Benelux!

 

ALTRAD SERVICES Benelux vertegenwoordigt meer dan 3.500 werknemers, die gespecialiseerd zijn in werken op hoogte, isolatie, schilderwerken, tracing, asbestverwijdering en Rope Access.

Gedreven door de veiligheids-cultuur van onze competente medewerkers én een servicegerichte attitude biedt ALTRAD SERVICES Benelux totaaloplossingen aan voor een brede waaier van – vooral - industriële klanten; stuk voor stuk toonaangevende bedrijven in de proces-, olie- & gasindustrie en energiesector. 

Ons bedrijf onderscheidt zich door de combinatie van een vlakke structuur en no-nonsense organisatie met een transparante cultuur, korte communicatielijnen en een echte (internationale) ondernemersmentaliteit. 

Dankzij onze multidisciplinaire aanpak is ALTRAD SERVICES Benelux uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Onze markt groeit en wij zoeken professonials die met ons meegroeien. Wij bieden uitgebreide opleidingsprogramma's en gevarieerde carrièremogelijkheden.  

 

Plaatwerker industriële isolatie

Als plaatwerker vervaardig je alle noodzakelijke prefab stukken uit verschillende materialen op basis van de aangeleverde technische tekeningen. Je installeert deze desgevallend ook op de werf. Je werkt voornamelijk zelfstandig en bent bereid je te verplaatsen naar verschillende werven. 

Standplaats: Kempen, haven van Antwerpen, Limburg

Zie vacature

Meewerkende voormannen industriële isolatie

Als voorman krijg je jouw opdracht van de werfleider. Je stuurt een eigen ploeg arbeiders aan en bent verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van deze opgelegde taken, rekening houdend met de gestelde veiligheids- en kwaliteitseisen. Je werkt op industriële werven. 

Zie vacature

Meewerkende werfleiders industriële isolatie

Als werfleider werk je nauw samen met de Project Manager. Samen vertegenwoordigen jullie Altrad Services Benelux op de werf. Je stuurt meerdere ploegen aan en draagt de eindverantwoordelijkheid over de uit te voeren isolatiewerken conform de gestelde veiligheids- en kwaliteitseisen. 

Standplaats: Kempen, haven van Antwerpen, Limburg

ZIe vacature